ELUTASÍTJUK A DUPLA GÁZÁREMELÉST!

A Technológiai és Ipari Minisztérium közleményéből derült ki, hogy a fűtési szezon felpörgésekor újabb gázáremelést fog végrehajtani a kormány.
Nem elég, hogy már szeptemberben is hétszeres gáz árat, vagyis 732 forintot fogunk fizetni köbméterenként, ez októbertől tovább fog emeledni 752 forintra.. Az emberek még fel sem ocsúdtak abból, amit Orbán Viktor hazudott a választási kampányban, a választás után rögtön megszorításokat és rezsi emelést jelentett be.
Most pedig már nyakon is öntöttek minket egy újabb adag fekete levessel, a dupla gázáremeléssel!
A Demokratikus Koalíció elutasítja a dupla gázáremelést!
Ebben a helyzetben nem hogy kétszer, de egyszer sem lenne szabad a kormánynak rezsit emelnie.
Szerintünk a miniszterelnök ezzel duplán is átverte a magyarokat, hiszen azt hazudta, hogy marad a rezsicsökkentés., ehhez képest kétszers gázáremelést is kapunk még a tél megérkezte előtt. Ennek ellenére a milliárdos miniszterelnök olyanokat mond, hogy aki nem tudja kifizetni a rezsit, az keressen többet.
A megalázó, lenéző kijelentései helyett, szerintünk inkább még most vissza kellene vonni a rezsi emelést, a mostanit és a korábbit is!
Lehet, hogy Orbán Viktor az ötmillió forintos havi fizetésével meg se fogja érezni a gázár hétszeresére emelését. A magyar családokra viszont a legsúlyosabb csapást mérte a rezsi emelésel.
Akik már túl vannak az ideges számolgatáson, hogy mennyibe fog kerülni a rezsijűk, azok most kezdhetik újra a számolást.
A Fidesz tizenkét év alatt szétlopta az országot, hazudott a választás előtt, átverte a magyarokat. Most pedig ötletszerűen egyik napról a másikra vett ki brutális megszorító intézkedéseket. Ezek egyik legfájdalmasabbja a dupla rezsi emelés, hiszen a hétszeresére emelt gázon fognak most egy újabbat emelni.
A becslések szerint egyébként a magyar családok ötöde sem fog beleférni a kormány által átlagfogyasztásnak hazudott hatósági áras mennyiségbe, így több ezer család., nyugdíjas kényszerülhet majd arra, hogy fűtetlen lakásban télikabátban vészelje át a telet, Orbán miatt.
A magyar családokon már most eluralkodott a félelem, a bizonytalanság, a rezsi pánik, amit az Orbán-kormány okozott.
Varju László
A DK országgyűlési képviselője, alelnöke 🇭🇺🇪🇺