Eu Corner - élő adás
00:00:00

„Az egészség a teljes testi, lelki és szociális jóllét állapota, és nem csupán a betegség hiánya!” (WHO)

Hiszem, hogy Magyarország következő kormányának egy új egészségügyi rendszert kell létrehoznia. Újpesten a járóbetegellátás nagyobb mértékű támogatása szükséges, a háziorvosok nagyobb megbecsülést érdemelnek. A környék lakóinak új, aktív kórházat kell biztosítani. Az egészségügyi szűrő és megelőzési programokat a lakosság számára valóban elérhetővé kell tenni.

Mindez a IV. kerületben élők mellett érinti a XV. kerületieket és az agglomerációban lakókat is, hiszen itt élünk egymás mellett. Az új egészségügyi reformokkal több, mint 200.000 ember jobb, európai szintű ellátását tennénk lehetővé, az életünk minősége érezhetően javulna. Az újpesti polgároknak jár egy európai szintű egészségügyi ellátórendszer, ennek pedig elengedhetetlen eleme egy modern, jól működő kórház Észak-Pesten!

Ebben Ti is egyetértetek velem, ugyanis a Közösségi Programalkotást kitöltők 91,8%-a szerint Újpestnek szüksége van Kórházra!

Az újpestiek és angyalföldiek érdeke, hogy minél korszerűbb és energiafelhasználásban hatékony épületekben élhessenek!

Hiszek célunk elérésben és azért dolgozom, hogy számos hasztalan nagy volumenű beruházás helyett értelmes, hosszútávon fenntartható és az emberek számára segítséget jelentő fejlesztések valósulhassanak meg. Az Újpesten épült több, mint 17.000 panellakás teteje megannyi zöld fejlesztésre ad lehetőséget. Egy új, emberek életminőségének javítása mellett elkötelezett kormány ezek megvalósítására pályázatok révén juttatnának forrást a helyi lakosok, lakóközösségek számára.

Egy új magyar kormány visszaállíthatja a kerületek számára lakosságarányosan lehívható normatív alapú panelfelújítási támogatási rendszert, mely újraindíthatja a kerületünkben öregedő panelházak épületrehabilitációját! Ebben a döntésben Ti is támogattok minket, hiszen a Közösségi Programalkotást kitöltők 96,7% szerint újra kell indítani a kormány által leállított panelprogramot.

Fejlődésünk záloga a jövő generációjának megfelelő és Újpest, valamint Angyalföld adottságaihoz igazodó, fenntartható településfejlesztés!

Még több biodiverz zöldfelületet telepítésével megvédhetjük a hasznos rovarjaink és vadvirágaink életterét. Ökoparkokkal és közösségi kertekkel újraépíthetjük a növénytermesztési tudást, általa gyermekeink is megélhetik a kertészkedés szépségeit. Újpesten megannyi épület alkalmas a zöldtetős vagy zöldhomlokzat beruházási pályázatokra is. A városi kikapcsolódás helyszínein, mint játszótér, közpark, sporthelyszín, kutyafuttató a kiemelt tisztaság mellett fontos, hogy elérhető legyen tiszta ivókút és bababarát illemhely is.

Közös érdekünk, hogy az egyre nagyobb mértékben városiasodó polgári társadalom megfelelő életkörülmények között élhessen településinken és Újpesten is. Városon belül, mégis természet közeli környezetben édesebb a munka, az alkotás, a pihenés. Egy emberbarát kormány támogatásával a fejlődő technológiák mellett városaink természetközelivé alakíthatók.

ÚJPESTI VAGY?

ANGYALFÖLDI VAGY?

ÉRDEKEL A KÖZÉLET?

JELENTKEZZ A CSAPATOMBA!

A választások tisztasága és sikere érdekében várok minden otthonunkért, a hazánkért tenni akaró honfitársat a csapatomba: