Az összes EP képviselőhöz eljuttattuk Orbán fajelméleti fejtegetését

❗ A fideszes Mein Kampf miatt biztosra vehetjük, hogy nem közelebb, hanem távolabb kerültünk attól, hogy Orbán Viktor rendszere bármilyen uniós forráshoz juttassa Magyarországot ❗
Nem lepődtünk meg amikor Deutsch Tamás a Fidesz EP képviselője csak cenzúrázva merte elküldeni az európai parlamenti képviselőknek Orbán Viktor hétvégi tusványosi beszédét.
Az általa küldött összefoglalóból természetesen kimaradt Orbán fajelméleti fejtegetése is, hiszem mindenki pontosan tudja hogy ez Európában és úgy általában véve a Nyugati civilizációban is elfogadhatatlan.
Dobrev Klára az összes európai parlamenti képviselőnek elküldte a beszédből azt, amit Orbánék nem mertek. Vége tehát a kettős beszédnek és a páva táncnak!
Orbán Viktort a fajelmélet sem fogja kihúzni abból az elégedetlenségből, amit az adóemeléseivel és megszórításaíval okozott a magyar embereknek. Orbán többé Európában sem ölthet báránybőrt. Az Európa politikusok ma reggel szóról szóra és betűről-betűre ismerik a magyar miniszterelnök véleményét a fajok keveredéséről
a DK szerint a fideszes Mein Kampf csak tovább mélyíti Orbán és Európa közti szakadékot. Biztosra vehetjük hogy nem közelebb, hanem távolabb kerültünk attól, hogy Orbán Viktor rendszere bármilyen uniós forráshoz jusson.
Az EU azt mondta, hogy tolvajoknak és bűnözőknek nem ad pénzt, Ugyanilyen európai alapérték az is, hogy senkit sem a származása alapján ítélünk meg, mert arról senki nem tehet. Az embereket a tetteik és a szavaik alapján ítéljük meg.
Tarthatja magát Orbán Viktor fajtiszta akárminek, ezek a gondolatok a második világháború végével és a holokauszttal örökre elbuktak, ha előtte bárhol is szalon képesek voltak egyáltalán, aki pedig a szájára veszi őket és fajelméletről hadovál az magyarként, európaiként és emberként is elbukik. Legyen világos erre nincs bocsánat!
Biztosra vehetjük, hogy nem csak attól kerültünk távolabb, hogy Orbán Viktor rendszere bármilyen uniós forráshoz jusson, Hanem attól is, hogy egyáltalán egy asztalhoz üljenek le vele az európai politikusok.
Varju László
A DK országgyűlési képviselője, alelnöke 🇭🇺🇪🇺