2018 decemberében döntöttek úgy ellenzéki országgyűlési képviselők, hogy egy petíciót olvastatnak be a Magyar Televízióban. Abban a Magyar Televízióban, amely részese az állami propaganda-gépezetnek.

Az adófizetők pénzén 100 milliárd forintot költ az Orbán-kormány a hazugsággyár fenntartására. A hatalom emberei – bár ehhez joguk nem volt – nem engedték be az épületbe az országgyűlési képviselőket. Többeknek a kerítésen kellett átmászni, többen bent is éjszakáztak.

Amikor be akartam olvastatni az ellenzék követeléseit, biztonsági őrök támadtak rám és tepertek le a földre. Ugyanazon a napon még egyszer megtették ezt. Sérüléseket szenvedtem, mentő vitt el a kórházba kivizsgálásra.

Pert indítottunk, mert azt állította az óbudai jegyző, hogy birtokháborítást követtünk el. Már akkor is tudtuk, hogy ez a határozat a képviselői jogok lábbal tiprása. A pert jogerősen megnyertük Vadai Ágnes, Oláh Lajos, Gréczy Zsolt és Kunhalmi Ágnes képviselőtársaimmal.

MTV/NÉPSZAVA

Polt Péter ügyészsége is megtámadott, eljárást indítottak ellenem, pedig én lettem erőszak áldozata az MTVA épületében. Az ügyben már sor került a rabosításomra, de természetesen nem adjuk fel a harcot. Czeglédy Csabával az oldalamon küzdök az igazságért.

Most ott tartunk, hogy a hazugsággyár működik. Ontja a hírhamisítás gyalázatát. Mindezt a mi pénzünkből. Ez is a választási csalás egy fajtája, de nem felejtünk.

Mindazoknak, akik ezt fenntartják, működtetik, mindezért felelniük kell. Át fogunk nézni minden szerződést, minden túlárazott munkát. Mindazok, akik részt vettek a hazugságokban, akik akadályozták a képviselők munkáját, nem ússzák meg a felelősségre vonást.

Közös ügyünk lesz, hogy az MTVA ebben a formában ne maradhasson fent. Új közszolgálati médiumokra van szükség. Hiteles hírforrásokra, amelyek a mostaninál olcsóbban működnek. A megspórolt pénzt pedig az egészségügy és az oktatás gondjainak enyhítésére fordítjuk majd.